Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

Ska det här fungera???

 

Nu ger jag mig in på djupt vatten!

 

Jag skriver min första bloggggggg!!!! (tror jag iallafall)

Satt några timmar vid datan i går, dels för att kolla alla sidor som Towa har hjälpt mig att bli medlem på, bla youtube, avelsforum och min nya mail: teamh1957@gmail.com 

Dels för att fixa lite med hemsidan. Jag har ju inte tillgång till datan så ofta så det brukar bli lite tid man spenderar vid tangentbordet när man väl kan. (Det känns i kroppen idag kanjag tala om!)

Towa är en klippa på att hitta roliga och intressanta saker på internet och hon brukar meddela mig när det är något speciellt så jag har chans att bli medlem eller bara för att gå in och titta. Hon känner mig väl och vet precis vad jag gillar. Nu har hon just uppmuntrat mig till att börja blogga, så jag får skriva av mig lite, så det är hennes "fel" att jag vågar mig på det här. Towa själv har en jätte fin hemsida som jag är in på lite nu och då, både för att prata lite och för att kolla in lite bilder och film. www.wrangfalk.se

 Nu håller jag på att så sakteligen "själv utbildas" innom teknikens alla under och mirakel, så vänta ni bara, snart, snart då har jag blivit en fullfjädrad "datahacker"! HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA Skämt å sido, jag är nöjd om jag klarar av att sköta hemsidan, kolla lite mail ibland och nu blogga!

 

Igår var Nhitroz och jag på vår andra sök träning, efter ett uppehåll på tre veckor, dels för att jag har legat inne på akademiska på smärtavd och för att han själv är dålig i magen. Han går nu på predosilon, flagyl, primperan, visiblin, specialkost och av cortisonet så har han blivit matglad som en häst, äntligen! Ända sedan den dag jag hämtade honom har han varit svår att få i maten samt att han har kräkts. Men nu är han utredd av veterinär och de har kommit fram till en hel lista på vad som har hänt på insidan av honom. Men det ska gå att bota eller tona ner så han ska få tillbaka sitt fullt fungerabde och aktiva liv.

Så...sökträning... vi rastade och gjorde oss klar för att gå ut och leta "figgar", de två första hade jag honom i koppel och de sista två fick han gå på själv.

"Helt otroligt, här i skogen ligger det fullt av folk och bara dräller och alla har med sig en massa mat till mig och de blir helt överlyckliga av att se just mig, COOLT!!!"

Vi är ett gäng tjejer som har tränat ihop i 2år på olika sorters kurser och vi har otroligt kul tilsammans. Det som är så skönt med de här brudarna är att de förstår att jag inte alltid orkar med att göra det som ska göras och att jag har väldigt ont i kroppen, så de hjälper oss så mycket de kan. Ibland får jag hjälp med att lägga ett spår åt Nhitroz eller så går de med honom i spåret och liknande, de kan även göra båda delarna så jag kan stå bredvid och lära och hejapå. I går låg jag som "figge" åt några av deras hundar och det blev för mycket för mig, så när det var Nhitroz tur klarade jag inte av att gå med honom riktigt, jag höll mig på stigen, gick in två steg med honom i koppel tills han hade fått upp figgen och sedan släppte jag honom och de skötte om allt i "legan" och tog med honom ut till mig på stigen igen. Så trotts att matte kurkade fick han sitt träningpass och han skötte sig jätte bra!!!

Tack, tjejer! Vi anpassar även träningen efter hans förmåga för dagen, jag vill inte att han ska gå för hårt om han tex har haft en dålig dag före träningen och liknande.

Så nu vet ni, går ni vilse i skogen så kommer Nhitroz och letar reda på er!  

 

 

 

Lrdagen den 6 december 2008 kl. 11:08

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2012

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters