Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

Nästan en bra dag.

En skaplig dag.

Den senaste tidens händelser har satt sina spår i huvudet och i min kropp. I skallen känns det som om jag skulle ha influensa eller något, den vill inte riktigt vara med, om jag säger så. Kroppen vågar jag inte ens tänka på, för jag är rädd att den brakar ihop totalt om den får lite uppmärksamhet, så den får vänta ett tag till.

 

Jo, men åter till den nästan "braiga" dagen.

Nhitroz och jag var ut på en liten promenad och han börjar bli lite piggare...JIPPPPI! Trotts att han fick en väldigt trevlig diagnos sist vi var in till kliniken, efter hans små äventyr så har han tydligen skaffat sig egna små husdjur...rävskabb, jag måste bara skratta lite...HI,HI,HI (galghumor)! Han ska nu droppas med spot-on varannan vecka, badas två gånger i veckan + sprayas och smörjas två gånger om dagen! Men det är ialla fall något som går att bota och få bort, tack och lov.

Ja, så han är på bättringsvägen och ska så förbli!

 

Husse har varit i skogen med både Thrim och Odin och kört fram några lass var med dom. Helt underbart är att husse sedan kommer hem med ett leende på sina läppar och är jätte nöjd med Thrim´s prestationer, kanske det lutar mot att han lånar "min" häst till skogs DM. Vi tycker att Odin ska få växa på sig mentalt ett år till innan han får följa med och röja runt på tävlingsbanan. Men om husse tar Thrim hoppas jag att de båda får horn i panan och bara vinner,vinner, vinner!!! 

Skämt å sido, hur det går spelar mindre roll, huvudsaken är att allt fungerar och att sammarbetet fungerar som det ska mellan dom!

 

Sen är jag glad över att jag har lyckats sätta in en massa "knappar" på hemsidan som gör att folk kan hitta bättre (tom husse tyckte det blev lättare med översikten) och sen har jag kommit på att jag har lite annat att ändra på.

 

Jag är även glad över att ha en ridtid inbokad med vår guide Åsa, så Thrim och jag får oss en "yoga/gympa" sväng. Åsa tyckte vi behövde det båda två, för att få koncentrera oss på något annat och för att få musklerna att slappna av.

 

Sen kommer Towa, Tina och Ida hit i morgon och hjälper mig att installera min julklapp som jag fick av husse, en egen internet uppkoppling, det ni! Jag vet att det kommer att bli mycket att prata om, så jag ska snart krypa ner i sängen.

Jag ska även skriva ner vad Tina och Ida har kommit på tidigare, men till det krävs en helt EGEN blogg.

Kanske livet kommer med små glädje ämnen ändå, mellar all sorg och elände?!

Nä, nu säger jag god natt och sov så gott! 

 

Mndagen den 19 januari 2009 kl. 00:59

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2012

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters