Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

Ha,ha,ha.

Jippi, jabbadabbadooo, tjo hej, thiii, hi hi hi och ha ha ha,

skulle den här bloggen börja, hade jag tänkt ut när jag satt i bilen på väg hem från Näsviken. Det har gått lite mer än en vecka sedan något hände, trotts att husse är på jobb igen, ååååå gud så skönt!!! Men är det inte någon smart person som har sagt att man inte ska ropa hej innan man är över bäcken?????

JA, den personen har såååååå RÄTT såååå.

När jag kom hem och började göra iordning kvälls mackan till pojkarna, så hör jag att det låter lite konstigt ute vid hagarna, så jag tittar ut...PHUUUU! Helt plötsligt så har vi TRE hästar i en hage, där det BARA ska gå TVÅ svarta hästar, INTE två svarta och fux!!! ODIN gick tydligen i SAMMA hage som KHNOTT och SVARTEN, hur det nu gått till, för när jag tittade till dom innan jag åkte så var allt som det skulle vara, lungt och harmoniskt. Jag plockade åt mig allas grimmor och gick ut, Svarten talade då om för Odin vart skåpet skulle stå och att han inte fick gå på Khnott, för då fick han med "Maffia bossen" att göra, han gick imellan och skillde dom åt hela tiden och släppte inte Odin för ett ögonlock. Jag motade bort Svarten och gick imellan Odin och Khnott och fick på Khnott grimman, sen drog dom iväg ner i hagen och jag efter, där motade jag bort Svarten igen och fick på Odin hans grimma och DÅ blev plötsligt Khnott en VÄLDIGT stor och kaxig kille och skulle visa att han kunde han oxå, men han fick ge sig när han inte kom förbi matte. Jag fick ut Odin och ställde honom i stallet medans jag hämtade in Thrim, som sprang runt och kännde sig maktlös när han inte kunde göra något från sin hage, han hade sprungit så han var varm, så jag förstår att pojkarna hade haft JÄTTE kul innan matte kom och förstörde allt. Sedan när väl alla var inne så gick jag ut för att kolla hagarna och hur det hela gått till.

Odin har rullat sig nära tråden, fasnat i och "råkat rammla" ur sin hage, sedan så har han gått raka vägen till Svarten och Khnotts hage, där Svarten troligast har slagit av den undre tråden och då har det varit fritt fram för Odin att KRYPA in, för den övre tråden var sååå hel och riktig sååå. Det var ju TUR att han gick in till dom och inte in till Thrim, för då hade jag nog fått jobba en hel del innan jag fått in alla helskinnade i stallet. Efter noggran palpering av ben och grundlig koll efter sår, så kunde jag konstatera att ALLA var OK, inga små sår eller svullnader som syntes idag i alla fall. Men jag ska gå igenom dom i morgon igen, för att vara riktigt säker. Jag måste även säga att jag tror nog, att Odin mer än gärna går med dom igen, så han får leka lite mer med Khnott och leva rövare, för dom såg ut att ha LITE roligt ändå.

Nej, vet ni vad, nu ska jag nog gå och knoppa lite, sov gott alla och dröm sött!!!

//Kram kram

 

Tisdagen den 3 februari 2009 kl. 23:11

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2012

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters