Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

Stolt!

Jag måste bara tala om att jag är lite stolt!

 

Husse och Thrim har gjort sin första tävling tillsammans och det gick suvränt bra!!!

Skogs DM gick av stapeln den 21/2 nere i Homna, hos Martin & Ida, banorna var gjorda i Torparn´s härliga skog och höll mycket hög kvallitet. Det var 8 startande, varav två från andra län. Dagen var perfekt, det föll stora lapphandskar från skyn lite då och då, temperaturen var så pass att man inte kälade ihop så fort man klev ur bilen, tack och lov! Vi fick tillfälle att själva mummsa på kolbullar, medans hästarna stog vid sina träd och knaprade hö. Thrim var rena rama skolgossen, det var nästan så man såg att han hade snedbena, han lyssnade bra och lydde husses komandon jätte bra, han var lugn och beskedlig, trotts att han blev lämnad själv på alla ställen, (annars så vill han gärna att festen ska vara runt honom!). Dom la sin andra lunnbänk och drog sin första långstock. 

Jag kan bara meddela att jag är OTROLIGT STOLT! Dom slutade 3:a!

Min pojkar, tänk vad dom kan, jag kan inte tala om hur det känndes i mitt hjärta när dagen var slut. Dom hade kunnat haft alla poäng i hela världen, så känndes det ialla fall som om vi vunnit guld! Allt hade ju fungerat på bästa sätt, det fanns bara inget att klaga på. En sån här dag är allt slit som ligger före som bortblåst!

Hi, hi, hi, om ni bara visste vad jag är glad!

 

 

Sen måste jag få tala om en liten sak till...jag har fått en UTMÄRKELSE!

I dag 28/2, var det FNH´s (föreningen nordsvenska hästen) årsmöte för gävleborgs län. När vi sitter där i godan ro, så säger Per plötsligt, MITT namn!!! Enda jag kunde tänka då var...????????

Det var så här, att på nordsvenska hästensdag i Rättvik 2005, riksårsmötet, så hade jag en uppvisning med Thrim när han var 4år, det var den absolut första gången som han var ut på något med så många hästar. Först var vi med på öppnandet av "dagen", Husse red Skalm och jag red Thrim iförda byggdedräkter, jag hde fått låna en av kjolarna som dalakadriljen skulle ha, för det var igentligen meningen att jag skulle rida damsadel. Men på genrepet kvällen före så small stropparna av till gjorden och det var kanske inte så konstigt, sadeln är över 100år gamal, den hade tom en fotbräda till fötterna och ett riktigt ryggstöd. En vacker pjäs, som jag ridit i några gånger tidigare, men nu kanske vi ska låta vara kvar på museet i fortsättningen.

Sen hade jag som sagt en liten uppvisning, jag red med en massa skrammel och skrymmande föremål, flaggor och säckar med oväsen i, jag smällde ballonger och Thrim stampade sönder både burkar och ballonger själv, vi red över presenningar med ögonen förbundna på Thrim och husse och Pelle lindade in oss och drog en presenning över oss från alla håll och det var en hel del andra saker som vi gjorde oxå. Speekern ville inte att vi skulle sluta någon gång, "bara en sak till". HI,HI,HI!

                                    Så i dag fick jag då diplomet.

"För ett gott handhavande och uppvisande av den

Nordsvenska hästen"

Jag kan bara tala om att jag är stum! Jag vet inte vad jag ska säga, mer än tack från djupet av mitt hjärta, jag är otroligt lycklig och väldigt stolt över detta. Jag är rörd till tårar, att jag kan få detta känns otroligt härligt och skönt, ett riktigt ärligt godkännande för det jag gör, det är värt miljarders miljoner för mig och Thrim!

 

TACK, TACK, TACK!!!

 

 

 

 

Sndagen den 1 mars 2009 kl. 02:06

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2012

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters