Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

Forbonderesan Leksand - Globen

Forbonderesan Leksand-Ericson Globe

Det här kommer att bli min lilla "blogg" under resans gång och jag tror jag börjar i dag....

Förebredelserna har varit många, långa och roliga. Nu håller jag bara tummarna för att jag håller hela vägen så jag får vara med om allt, tillsammans med människorna som är med och de underbara hästarna!

Resan kommer att vara från 15 november till 3 december.

(På första sidan finner ni en presentation av alla som är med, klicka HÄR.)

 

8 November 2012

Kvällen tillbringades på pappas verkstad där jag gjorde klart sadel/sel skåpet tills vi kommer ner till Stockholm. Vill gärna ha möjligheten till att låsa in sadel och sele så inget försvinner i onödan. Jag har gjort det mesta själv och konstruerat det hur det ska se ut och vilka finesser det ska vara. Ja, får jag säga det själv så är jag nöjd! Kanske kan lova en bild på skapelsen oxå. Jag trivs jätte bra i verkstan, för jag får möjligheten att skapa och förverkliga mina ideér, vissa måste man kasta på återvinningen och vissa fungerar som det var tänkt. Skåpet hör till den senare kategorin som tur är.

 

9 November

I dag så kommer min mor för att hjälpa mig att sy om och sy till mina kläder inför resan, det som behövs. Vi ska packa, plocka fram och kolla vad som är absolut nödvändigt så inget annat slinker ner i mina väskor. Det värsta med mig är att jag måste ha så fruktansvärt mycke saker med utöver det vanliga. Rullstolar, laddare, skenor, extra kläder, sängkläder upp över öronen och en del annat "nödvändigt" som hör ihop med sjukdommen, men det får jag svälja och acceptera. Det blir nog värre med att lugna husse när han ser lasten med alla väskor!

Nhitroz har varit suuuper rädd att jag skulle åka redan idag, utan honom så han har stått framför mig så jag nästan kört över honom eller så har mamma snubblat på honom eller så har han legat i min resväska! Men han SKA få följa OM inte jag hittar någon som kan ta honom i några dagar tills mor kommer hem och kan ta honom tills vi kommer hem.

 

Fredagen den 9 november 2012 kl. 15:33

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2012

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters