Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

12 November

Dagen började seeegt, men den tog sig snabbt kan jag tala om. Min mor kom för att hjälpa mig att sy färdigt lite kläder, göra ändringarna klara och packa det sista...trodde jag ja! När kvällen lade sig med sitt mörker över gården så insåg vi att det var en del kvar att göra ändå! Jag vet inte riktigt hur man ska bete sig för att få både orken och tiden att räcka till, men skam den som ger sig. 

 

I dag fick jag även ett intressant samtal ifrån Malin. G, som frågade om det var ok att länka den här lilla galna och felstavade bloggen till FNH Riks så att de som vill får följa mina tankar och upplevelser på resan tillsammans med de andra forbönderna och våra härliga nordsvenskar...och ja det kan ni väll få tänkte jag. Från början var det tänkt lite mer som min egen dagbok, ja så jag håller koll på vad jag själv gör menar jag, men nu får jag nog tänka på vilka tangenter jag klickar på. Gulp!

Ni som är nya på mina sidor ska veta att jag har dyslexi så felstavningar får ni leva med här och lite sjuk humor. 

Ja en sak till kanske jag ska säga.... VÄLKOMMEN!!

 

Ante var ut och körde Odin själv i dag med järnhjulsvagnen, kors och tvärs på alla småvägar runt stallet och ut i byn så han fick sig lite och titta på och inte bara behöva räkna träd som vanligt.

Sen så har Nhitroz nästan fått spunk på mig i dag då jag varit sååå tråkig och inte lekt något, utan bara rullat runt och pysslat med allt utom honom. Så när jag tog fram mina pälsvantar så fick han spel och attakerade dom och då måsta jag ju ta mig lite tid och göra honom glad. Hans nya självutnämnda "lekkamrater" som satt på mina häder brottades ett tag med den överlyckliga jycken innan dom återgick till sitt "jobb". 

Så trotts en seg början så slutade dagen väldigt bra tycker jag.

I morgon tar jag nya tag och svänger in till stallet för att packa lite prylar till Odin och kanske ta en liten tur, vem vet?!

 

Tisdagen den 13 november 2012 kl. 00:46

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2012

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters