Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

23 November

Nu får jag be alla om ursäkt som inte är nattugglor, vi har tyvärr inte gjort iordning allt för kvällen förrens den här tiden på dygnet och då blir bloggen lite sent inlaggd, så då får ni ta det som morgon lektyr istället till en god kopp kaffe eller varför inte en burk cola?! Så ni vaknar till ordentligt.

 

Jag för min del återvände till gänget i dag vid lunch tid och då stod alla med mat i munnen och då menar jag alla. Att måsta åka hem mitt i en sån här resa är inget som jag kan rekomendera för jag fick abstinens efter alla, det enda som var roligt att komma hem för var att jag fick några timmar i stallet med hästarna och så kunde jag busa lite och mysa med Nhitroz  som var överlycklig att matte var hemma igen. Men nu är ordningen återställd och fast jag har tappat bort Tommy i kväll, så har jag med mig Ida så det blir uppdateringar ändå, så var inte oroliga. Hon ska hjälpa mig med att fylla i det jag inte kommer ihåg eller inte var med på ....eller hur Ida?!  Ni skulle se blicken jag fick nu, hihihihi!

 

Måste även säga att jag fick ett varmt välkommnande av alla, tom kramar och om ni bara visste vad det värmer gott. Jag tror aldrig att jag vill vara utan dessa människor och hästar mer. Så jag tar nog med mig alla hem efter att resan är över! Dom känns som en andra familj, likasinnade hästgalingar, med underbar humor och ett STORT hjärta av guld! Tack för att ni finns och ni ska veta att ni för alltid kommer att ha en speciell plats  både i mitt hjärta och i mina minnen!

 

Morgonen började i Agersta på islandshäst gården som dom övernattat så kungligt på. Det var en grundlig veterinär undersökning av alla hästarna och som vanligt så var våra nordsvenskar i så gott skick att alla fick fortsätta sin prommenad mot stora staden Uppsala. Snacka om att dom fick en rejäl sov morgon i dag, (typiskt bara för att inte jag var där och kunde sova då!) ända tills klockan 9.30 var det lungt för då avgick foran mot stan. Timus kom med sitt eget lilla gäng till lunchen och det var dom som hade allt ätbart med sig som folket gluffsade i sig med god aptit. Hästarna fick sin spagetti och köttfärsås, nej förlåt det heter visst hö och morötter när det gäller hästar fick jag veta.

 

Efter alla var mätta och belåtna så rullade vi in på väl trafikerade vägar, förbi universitetet, slotter, Riddarparken, Akademiska och de gamla militär husen tror jag visst att det är sen vidare mot Granngården och Swedol, där några gick in och fyllde på förrådet med lampor och batterier, från Granngården blev vi sponsrade med en påse godis till hästarna som dom tacksamt tog emot. Vi satte på alla reflexer och tände lamporna på vagnarna och fortsatte mot City Gross, där vi väntade oss ett hav av människor och blev JÄTTE förvånade när vi nästan var ensamma till en början. Sen fick vi veta att dom hade anonnserat liiiite tokigt, det var sagt att vi skulle  komma nästa fredag och hälsa på, men det kan ju bli lite svårt då vi redan måste vara på Globen då, så jag tror att den planeringen sprack med råge.

 

Vi återvände till "vår" parkering för att bättra på med ytterligare reflexer och då fick vi våra otroligt fina länd täcken från Norells Hästsport i Borlänge och med allt detta på oss så tror jag vi lyste mer än vad själva Forssmark gör. Efter en liten bit så hakade POLISEN på och hjälpte oss lite med trafiken. Jag sa till Ante att de trafikanter som vi möter gör tummen upp, apploderar, knäpper kort och ler, men de som kommer och kör om oss snubblar nästan på surläppen och hyttar näven, dock inte alla. Hästarna gjorde ett super bra jobb, traktorer, bussar, lastbilar och personbilar i milijoner susade förbi öronen på dom, blinkande blåljus, oranga saftblandare, under refuger och över broar, byta av filer och stanna vid rödljus. Dom var helt enkelt underbara, men vad annat kan man vänta sig av norsdsvenskar !!!

 

I dag så åkte vi även förbi ett gäng barn som stod efter vägkanten och Uffe fick frågan -Vilket LAND kommer ni ifrån??? Å vad svarar man på det, vi är ju faktiskt från Sverige men barnen tyckte vi såg ut som Ryssar!!! Hahaha!

 

Sen måste jag tyvärr avsluta dagens blogg med att tala om att ALLA hästar är inlaggda på djursjukhuset i Ulltuna, ja jag vet tråkiga nyheter men så blev det tillslut, tror det blev för mycket avgaser i lungorna på dom, host host. Nähärå, nu var jag ju där igen och ljög, tänk att ibland så hoppar det små svarta grodor ur munnen på mig, vet INTE vart dom kommer ifrån, fast lite är faktiskt sant. Hästarna är inkverterade på Ulltuna som var så vänliga att ta emot oss och erbjuda sina boxar till våra pållar över natten så vi känner att dom är i väääldigt trygga hander just nu. Vi själva ligger på Jällaskolan där vi fick en varm god gryta med smarrig kaka till efterrätt OCH en varm blöt dusch! Härligt!

Ja, men nu sa jag ju att jag skulle avsluta och då gör jag väl det då, för vi ska upp kl:04.30!

Gn´natta å söv så gött!

 

Lördagen den 24 november 2012 kl. 00:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

nirsgård kristin 
2012-11-24 08:28
Det bli tidiga mornar eller sena kvällar ser jag. Keep on blogging!B-)
Svar till nirsgård kristin:
Team-H hemsida 
2012-11-24 19:34
Ja, det går inte att klaga på att man inte får vara uppe på nätterna direkt och inte går det heller att klaga på att man inte får sovmorgon....OM man inte vore så jä**la morgontrött! Så här har John Blund missat helt med sina sömn flingor kan vi tala om!!! Zzzz!!!!
Kickan 
2012-11-24 13:05
Tack snälla för att du skriver och berättar om era upplevelser, det känns nästa som jag har fått följa med på er resa. TACK!
Svar till Kickan:
Team-H hemsida 
2012-11-24 19:35
Tack, du är så välkommen så att följa med på vår resa, det är det som är meningen!
Svar till Team-H:
Kckan 
2012-11-25 07:45
Tack får börja med at köpa en Nordis och träna. Annars har jag islänning som jag kör, men misstänker att det är Nordisar son gäller. Kram på er!!
Lee Åkesdotter kusutbll 
2012-11-24 21:19
mission completed!!
vhilde(blev det rätt?)har fått sin puss och en äppelskrutt så fort jag kom tillbaka. han jobbade för fullt med griplastaren och kompisen faraj. riktigt trist att lämna er och jag är riktigt avensjuk på "kuskarna" som har sitt kvar! hälsa till allihop och tacka för det jag fick uppleva.
Lee (en av Lenas medhjälpare)
Norells hemsida 
2012-11-26 08:47
kan vi få se en bild på er med våra täcken
Lycka till med fortsatta färden!
Mvh Norells Hästsport Borlänge

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2012

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters