Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

Nytt år, ny lycka!

Nytt år, nytt andetag!

 

Jag önskar för min egen del och för alla andra att 2009 ska bli mycket bättre än 2008! För det har varit ett kämpigt år vill jag säga.

Jag hoppas att 09 blir ett år av lycka, välgång, kärlek, glädje och underbara upplevelser.

 

Vi har hunnit vara ute några gånger mellan all julmat & firande. Nhitroz är lite bättre så vi har tränat sök, han älskar att leta reda på folk som ligger i skogen och dräller med fickorna fulla av godis, så vi har varit med på två korta pass, för att få tänka på lite annat. Kul,Kul!

Då när han är lite piggare har jag även vågat lämna honom själv för en stund, så vi har kunnat köra och rida lite häst.

 

På julafton var vi ut och "Tomtade", jag som "Tomten", Thrim som renen "Rudolf", Ante som "Nissen" & Odin som renen "Dasher", vi gjorde många stressade människor glada i julstöket.

Sen var vi ut och provade kyrksläden, jag har lovat Susanne en sväng med släden och nu har Thrim godkännt den för en tur med henne. Odin fick då gå för korgsläden och den var oxå helt ok.

Vi har även varit och tittat på killarnas nya jobb, en gallring i skogen som Ante arbetat med, så nu får dom kämpa med att få ut all timmer och massaved, det blir ett par lass.

Sedan tog jag kameran och Nhitroz med ut till skogen en dag då Ante drog fram sitt första lass ved med Odin.

Ja, då har vi kommit till gårdagen.

 

Nyårs svängen!

I goda vänners lag gav vi oss ut i vintersolens strålar, med siktet inställt på Lyckeby för en fika paus.  

Kristin, Thomas, Nelly och hästarna Lindeman & Bullen från Nirsgård kom till oss på Kungsgården. Vi började med att ställa in deras hästar i stallet med våra pojkar för att se hur de skulle bli välkommnade...

"TJOHOO!! Nya killar i stallet, en på varsin sida!"

Något litet gnägg och en frustning kom, sen var det lungt igen. Vi sadlade & selade på hästarna, lastade pälsar och fika i slädarna, Kristin och jag tog på oss våra ridkjolar och cape´s, sedan "rullade" vi upp i sadeln med flara meter tyg runt kroppen, väldigt varmt och skönt kan jag lova! Vi truddiluttade ut mot åsen i sakta lunk men fick även en liten galopp sväng innan vi var framme vid vårt mål...

Medans solen sakta sjönk i horisonten och hästarna mummsade i sig sitt hö så fick vi

HJORTRON GLÖGG & PEPPARKAKOR PÅ LYCKEBY!

Jag upprepar...kan det bli mer underbart?!

När vi kom hem hade solen gått ner sista gången för det året. Nelly somnade gott i släden och laddade upp för kvällens middag hemma på Nirsgård, med Nhitroz.

Våra hästar var svettiga och nöjda, min rygg värkte och näsan rann, tänk vad härligt det är att ha egen häst!

När klockan var kring 19, gick jag ut med "födelsedagstårta" till pojkarna för att fira deras årsdag, tänk snart är alla ett år äldre, vad tiden går fort! Khnott blir två år och det känns som om han nyss föddes, trotts att han nu är stor som ett hus.

GRATTIS ALLA HÄSTAR, PÅ FÖDELSEDAGEN!

"Tårtan" bestog av en massa upp skuren frukt, apelsiner, bananer, äpplen, päron, kiwi, vindruvor och mandariner, det blev MYCKET uppskattat, det smaskades och tuggades så man blev frestad själv att doppa näsan i en krubba och smaka....mummmmmmms!

Sen bar det i väg till Nelly, hon och Nhitroz kastade lite boll kramades och pussades innan de kom på att... Nelly hade en GUNGA inne i sitt lekrum, latjo lajban alltså! Först funderade Nhitroz hur hela läget låg, än var Nelly här än var hon där, konstig manick, men sen, sen fick han kläm på det hela och klurade ut hur man skulle göra. Han tog helt enkelt tag i fällen som hon satt på, backade och backade, sen släppte han och då gungade Nelly i väg igen, HAHAHAHAHAHAHA, en sån här skulle alla ha!

Han hjälpte även till med att få på Nelly sin pyjamas, huum ska det verkligen se ut så? Ja, sa Nelly nöjt med pyjamasen bak och fram!

Vi år gott och pratade sv oss, sedan hörde vi...

Pling,, plong,, klockan är tolv...

GOTT NYTT ÅR ALLA VÄNNER!!!

&

SOV GOTT!!!

 

 

Torsdagen den 1 januari 2009 kl. 18:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2012

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters