Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

11 November

Tjoho! I dag har jag varit i stallet och fixat lite och varit ut med Odin och kört, vi körde en rejäl sväng över skogen och runt i byn. Bla. över alla broar för första gången, i trafiken (vet iofs att han inte bryr sig om bilar odyl, men det är ändå bra att träna) genom bostadsområden och "centrum". Nhitroz och Ante gick hela svängen över skogen så dom fick sig en rejäl prommis. Sen när vi kom till byn så satte jag mig bak på maratonvagnen för att hålla i "nyfiken i en strut" så han fick vila lite och Ante körde resten av vägen hem, en riktigt skön och härlig dag...trotts kyla och regn!

 

Söndagen den 11 november 2012 kl. 23:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

10 November

Mycket av dagen har tillbringats i fåtöljen då kroppen inte har velat göra det jag vill. Nu börjar det kännas att jag inte har råd med fler sådana dagar då det är så mycket kvar att fixa. Men lite har ändå hänt, lite sysaker har införskaffats, så även hundmat tackvare mamma och Lasse. Tvätten är ren och hängd, sängen nybäddad och lite mer kläder framtagna. Alla listor börjar bli klara att packa efter och det känns inte som det är så mycket som är glömt längre, eller?!?

 

I dag har även Emma från hemtjänsten varit här och det tycker både Nhitroz och jag är bra, hon är min kontaktperson och är helt kanon! Hon är ledig i 3v för deras familj har skaffat en boxer valp så det var ett tag sedan hon var hit i jobbet. Valpen heter Elton och är en suuuper söööt liten kille! Nhitroz har adopterat honom som sin lillebror så när Emma svängde in på gården så gick han till bilen och väntade på att Elton skulle ramla ur, men han var inte med! Snyft! Men vi kanske får träffa honom på måndag eller tisdag, så vi håller modet uppe.

Emma har hjälpt mig under dagen att pyssla, plocka och packa lite och det tackar vi för. Sen var Fia hit på kvällen och vi hade ett givande samtal om lite av varje, bla så pratade vi en del om assistent, men det tar vi en annan gång i en annan "blogg".

Nu ska jag lägga mig och titta på film och hoppas att jag somnar, god natt alla!

 

 

 

 

Söndagen den 11 november 2012 kl. 00:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2012

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters