Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

     Gästbok

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

NIRSGÅRD hemsida 
2009-03-03 00:20
tja jag igen . undran- hur har du gjort på fotot på ar sidan på thrim jag har råkat gjort så oxå men hur? jaha nu var du ut loggad .. vi hörs som sagt
hej jag fortsätter har nu fattat polaroidfoto grejjen men jag får alla eller ingen. alla blir rörigt.sen får jag till texten men kan inte spara till hemsida? mycket irri. men det är kanon annars med redigering.
ändrad 1 ggr, senast 2009-03-03 21:49 av NIRSGÅRD[svara]
Svar till NIRSGÅRD:
Team-H hemsida 
2009-03-04 19:54
Tja! Jag har skrivit in till forumet och fixat till polaroid bilderna så nu kan vi få dom i olika storlekar!!!! Bra va?!?! Du får in dom genom att välja uppe i vänstra hörnet och när du vill ha vanliga är det bara att byta tillbaka. Super bra sak, alltid roligt med lite varriation!
Jag håller på och ringer en kille som har en kamera som jag vill ha, skulle vara perfekt ner till Grevagården och till forbonderesan, OM jag vågar ta med den på det vill säga. Hoppas att kläderna passade. Hur gick det hos läkar´n fick du PC eller något annat dunder? Ps vad åt ni för gott????
Ha d! Kramen kramen //
Svar till Team-H:
NIRSGÅRD hemsida 
2009-03-04 22:12
japp nu går jag på dunder pc och kortison i näsan och ökat astma dos . kan vi ha en date med datorerna kanske ... sen måste jag få titta och pilla lite på nya fräs kameran ...46:-kr ? hur gör du trollar du med knäna så förstår jag behovet av kryckor i nu läget..hihi . suck! luktar den nytt oxå ? jag är sååå avis ska du veta! jag har tröjan med flätor på nu och den sticks inte och är jätteskön. jag är så nöjd med inköpen . tack tack för dina hökögon.
vi åt ris och kyckling indiskt medans thomas frossa i kebab . men pyret blev för trött så vi avslutade snabb ätningen när hon blev lite väl högljud på ett lite skrikigt vis ..
i helgen är pojkarna här det är lite lättare med nelly då. Så kanske vi kunde ta en tur med stav gång med våra pållar? har du någon lucka? kram tack för idag och frisbee leken. hälsar nelly
Svar till NIRSGÅRD:
Team-H hemsida 
2009-03-04 23:08
Kalaas då kanske näsan blir bra någon gång!
Jag har inte fått kameran än!!! Jag hoppas den luktar nytt, den är bara 2½v gammal, hihi. Du behöver inte vara avis, jag kommer och knäpper. Va bra att kläderna föll i smaken, det är alltid kul att göra fynd! Jo nog kan man säga att jag trollar med knäna alltid, det heter låååna, av snälla familjen. Hur skulle det annars gå till, nä jag har "jobbat" ihop några kr själv, men resten fixar jag väll på "kajen", om inte mor & far ställer upp, men det gör dom, de vet hur desperat jag är efter en kamera. Sen fyller jag ju år snart (jämt) och har bara önskat mig pengar till en D90 och så har jag ju önskat mig Thrim av husse, som i alla år!!!! Men jag får honom aldrig!!! Men jag ger inte upp, han är ju min ialla fall, även om det inte står riktigt så på papperet, för det han HAN bestämt. Jag har gärna en data dejt, men jag vågar nog inte rida än, det vill sig inte riktigt.

Ha det tills imöra, så hörs vi då. (Husse är på möte så jag tror jag ska "ringa" Mr.Hill nu för en date....)
//Kramizzz
Team-H hemsida 
2009-03-03 00:14
Det är inte lätt!!!
Man måste ju känna för namnet som man ska bära oxå annars så blir det ju fel. Men försök att tänka lite bredare, i annan kategori, annat samanhang, i din närhet, ja inte vet jag lite tips bara. ELLER så slutar du att tänka på det så kanske det kommer av sig själv, man vet aldrig. Jag ser fram imot er racer fart, det var en fröjd för ögat! Tack för fika!

Vi höres imöra, kramizar//Dhraco Magilla riddaren från Khattlakii
NIRSGÅRD hemsida 
2009-03-02 23:50
halla ba! jag lovar att jag har nött ner hela internet i jakten på det perfekta namnet men ... det finns inte där ute. jag ska jaga vidare tills det rätta dyker upp. jag har hittat en massa annat kalvhaga kommer ifrån namnet kihells högar, det finns en dykare som heter sölve persson som dykt vid borgarberg sedan 2003 . jag hittade äntligen riddardagboken. vi hade jätteroligt längtar efter en racerstart med lindeman igen. nu är det navy cis. tjaba trevligt möte föresten. kula att träffa alla samtidigt.kram bran bla bla bla.
Flugan 
2009-03-02 22:11
hej pårej tant maddis!!!! NU du... ska du få höra vad som hände mig häromdagen.... Du vet min matte... den där knasiga som inte kan komma på vart hon ska klia FAST jag visar med hela mig... inte ens fast jag visar påna VART hon ksa klia....hon i alla fall....du vet... hon stappade in mig i en sån där....rep-snöre-ruta-grejj... Och jag försökte få henne att leka lite på vägen dit men då sa hon att jag var en stor kille som skulle kunna sköta mig.... VET DU hur tråkigt det är att höra??? Då försökte jag få mamma och leka och springa lite men hon ville minsann bara äta.... URTRÅKIGT är det tant maddis...Men vet du vad det bästa var??? de hade inte gjort så att det där rep-snöregrejjen stacks o gjorde ont!!! Och vetduvadtantmaddis.... vet du vad jag gjorde då??? Jag tog sats och sprang... och då följde alltihopa med...och vet du vad tant maddis... DÅ sprang min mamma också... OCH min matte Gissa om jag hade kul!!! Många kramar o pussar från din Fhuluga <3
Svar till Flugan:
Team-H hemsida 
2009-03-02 22:57
Det är bra Flugan!

Håll dom iform bara, se till att dom får sin dagliga dos av slåner-slolpei-stenhårda-marken-muskelträning och springa-runtoch-jagasonen-i190-tempo! Du vet, dom ska ju snart ut på riddarbanan och skrämma slag på motståndarna och måste vara i topp "Thrim" tills dess!! Du måste bara akta så du inte gör dig illa på alla snören utan Aj i. Ett litet tips om stickiga ajjet är på så får du inte ta med dig alla snören och pinnar på en tur genom byn då kan du göra dig illa, utan då får du ta till dina härligt spänstiga ben och hoppa, men se till att mamma är med och kan hjälpa dig itrafiken, Flugan är ju mjuk och gosig medans bilar är hårda och dumma. En sak till, hon-som-inte-hittar-klipricken-men-har-godis-på-huvudet-smaskiga-mössan får inte se dig, då hinner du inte ta den härliga motions turen och träna inför kommande tornerspel! Du en sak till, hälsa henne att min tvruta-med-bokstavs-bäda fungerar alldeles perfekt nu! Tack för all hjälp idag och tacka Roger för allt fikabröd, mmmums va gott!!

Ps. Jag längtar tills du kommer hit!!! //
Anna-Karin 
2009-03-02 10:33
Hej! Är hemma från jobbet med en envis förkylning och fördrev tiden med att sitta vid datorn en stund.Halkade in på er hemsida via FNHs hingstlista. Måste bara få säga att det värmer långt in i själen att se era vackra bilder.Odin!!! Vilken drömhäst! Vad kul att se er arbeta så ambitiöst med era hästar. En kunskap som håller på att försvinna. Härliga bilder. Har konstaterat att k allblodsfolk kanske inte alltid är de mest dataintresserade, så därför uppskattar jag er hemsida väldigt mycket.Myket lycka till med era härliga hästar i fortsättningen. Hälsningar Anna-Karin
Svar till Anna-Karin:
Team-H hemsida 
2009-03-02 11:05
Tack Anna-Karin!
Jag hoppas att du snart slipper förkylningen, sånt är aldrig roligt!
Vad bra att du gillade sidan, men det är som du säger, kbl folk är nog inte så datoriserade, men det kanske kommer. Jag själv kan inte mycket om datorer, men jag gör mitt bästa för att uppdatera så mycket jag kan, det är väll tiden som gör att jag inte hinner sätta in allt vi gör, men det kommer mera allteftersom. Vi försöker att göra så mycket vi kan med våra hästar, både för att vi tycker att det är så roligt och för att hästarna ska skolas. Jag hoppas att du hittar hit igen och följer med oss på våra påhitt, du är så välkommen!

Ha en härlig vår //Maddis
Tina H 
2009-03-02 09:33
Har nu läst...
Och tänkt...
Och funderat...
Och kom fram till...
...
Du är...
* en MYCKET stor människa,
* en MYCKET stark människa,
* en MYCKET stolt människa,
* en MYCKET varm människa,
OCH
En mycket, mycket högt värderad vän till mig tveka aldrig om du behöver... Jag finns här bara ett samtal bort<3
Svar till Tina H:
Team-H hemsida 
2009-03-02 10:09
Tack för att du finns Tina!!!

Jag blir alltid så glad och varm i hjärtat av dina meddelanden!!!
OCH av att få kalla mig din vän!!
Kan bara tala om att DU betyder lika mycket för MIG!
(PS: Jag sa till husse i går att...blablabla (talar om sen)... Flugan kommer i maj, juni. Han var bara tyst och sa inget, jag tror....att det kan vara possitivt faktiskt!
DITO! //XOXO
SaAk 
2009-03-01 18:58
Ahh, okej jag mejlar alla bilder ^^ Typ, förutom dom som blev suddiga <3
SaAk 
2009-02-28 21:03
Förresten vilka bilder vill du ha?
Svar till SaAk:
Team-H hemsida 
2009-02-28 21:16
Hej Gumman!
Du kan maila till teamh@zoomin.se eller till xjuf@zoomin.se
Jag vill ha ALLA bilder som jag kan få!!!
Är allt bara bra? //
SaAk 
2009-02-28 20:56
Sorry att jag inte varit inne här. Har inte hunnit. Visst ska jag maila på hemsideadressen?
NIRSGÅRD hemsida 
2009-02-27 23:27
jag borde sova också men jag sitter och gör om några sidor och stänger en del tills vidare. gjorde något halvgalet när jag kom hem. parkerade transporten ,tog ut lindeman . kopplade ifrån transporten hade hästen i grimskaftet körde iväg bilen och parkerade den ...med hästen i grimskaftet samtidigt. han är en klippa kan inte säga annat.

du var också duktig idag! !!
först har du öppnat Din sida(själ,hemlighet,plåga) sen så hade du kryckor bland folk och vet det gick ju alldeles utmärkt! Bravo för dig! tack frö passningen .sov gott kristin
Svar till NIRSGÅRD:
Team-H hemsida 
2009-02-27 23:50
Ni e galen ni! Jag sitter just och skriver om träningen och Lindemans "plötsliga ring fobi". Jag kan bara säga att min egen sida...kanske jag stänger igen, det känns så konstigt, nästan som om jag har skrivit om någon annans hemlighet som jag igentligen inte får tala om för någon. När Tina kom och kramade mig när vi kom dit, då kom mina tårar, det känns kämpigt att visa för så många att jag inte pallar med. Nä, nå roligare vill vi skriva om nu...jag fick skratta en del ikväll...åt er! Nja, med er rättare sagt, snacka om att Lindeman gick igång, han hade ju hur kul som hälst!!
Vad tror du om träning på hemma plan de veckor vi inte tränar med Delleknights? Tack för att du finns Kristin!//
Svar till Team-H:
NIRSGÅRD hemsida 
2009-02-28 00:02
jag är helt med på heemm träning suck jag orkar knappt skriva. STÄNG INTE SIDAN låt folk få chansen att visa att det bryr sig om. alla växer sig starkare av de du oxå. kan vi välja mitt idan oavsett vilken dag. jag vill gärna ha samma dag varje gång om du kan. det blir lättare med barnvakt och planering . jag tror du har mer inbokat än mig välj du. jg är glad för egen aktivitets tid när hheslt det blir. . orka rinte mser.vi hörs hoppas ni slipperjag ahästi helgen sover ante ute på gårdsplan vid sin stockeld hihi. kram kristin.
Svar till NIRSGÅRD:
Team-H hemsida 
2009-02-28 00:09
Jag får se hur jag gör. Så fort vi fått hem lastbilen kan vi ta det så fort jag har ledig tid, men så länge jag måste ha chaffis så får jag rätta mig lite efter husse. Ska höra vad han säger. Vi ska INTE jaga mer häst nu, Odin står innanför 3! trådar och vågar inte prova spränga den igen, han har fått eget agrigat som BARA går på hans hage. Vi ska på FNH´s årsmöte i morgon, så jag hoppas verkligen att han håller sig inne! Nu ska jag skriva klart dagboken sen ska jag försöka sova. Zuzzza gott! //
Svar till NIRSGÅRD:
Team-H hemsida 
2009-02-28 00:12
Ps.Husse bangade stockelden när den brann ut, det var bara en liten en, så det blev för kallt. Sen har han gjort illa ryggen så dumt att jag tror det är bäst med sängen! Men bra blev elden iallafall!!

 

<< Första sidan  < Föregående sida  Nästa sida >  Sista sidan >>
Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters