Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

     Gästbok

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

Team-H hemsida 
2008-12-03 22:56

PS. Towa, klart jag vill följa med till sadelmakar´n och kolla! Kul du gillade loggan, det är  ju Skalm som jag har använt som modell, lite olik sig va?!?! HiHi 

Maddis 
2008-12-03 22:37

Japp!

Nu är jag äntligen hemma från Akademiska (till nästa gång). Det har varit en jobbig tid, med mycke information, kännslor, kroppskännedom, villighet, mindfulness, acceptans och insikter. Det försata jag måste lära mig är...dra ner på tempot, säga nej, be om hjälp, hitta en stop knapp, använda hjälpmedel, vila, acceptera att jag är "sjuk", och det utan att skämmas! (hur det nu ska gå till) Ja, jag måste lära om hela mitt livs invanda beteende och det blir inte lätt kan jag tala om, man jag måste om jag ska kunna fortsätta med mina älskade djur! Så det är lika bra att jag skriver ner allt här och erkänner en gång för alla.

Jag håller även på att försöka göra en sida "om mig" där jag ska se om jag kan förklara hur det är att leva med diagnosen EDS och fibro, som båda ger mig kronisk smärta i hela kroppen, vi får se om jag lyckas och om jag vågar öppna den så alla kan läsa.

Jag bodde med helt underbara kvinnor på smärt 96, vi grät och skrattade, tröstade och rasade, tränade och tänkte, vi gjorde allt tillsammans under den tiden och jag kommer alltid att betrakta dem som mina nära vänner. Vi har bestämt att vi ska hålla kontakten och träffas någon gång under sommaren och det längtar jag till. Tack tjejer för att ni finns!!!

Sen kan jag meddela att djuren blev överlyckliga när matte kom hem!!!

Så nu ska jag ta tag i livet ordentligt, så jag kan vara med dem resten av livet utan att rasa ihop innan målsnöret! Först ska jag gå på sök kurs med Nhitroz, sen ska jag försöka "rida upp" mig till några turer i veckan på Thrim och köra lite så Nhitroz kan vara med ut. "Livet är härligt"

OK! Jag kanske bliv lite tung i orden och tanken där ett tag, men det är faktiskt skönt att ha fått sig en "duvning" och hjälp till att hitta olika vägar för att kunna fortsätta med djuren och inte behöva sluta med dem pga värken. Jag fick ett tips av en av läkarna "Starta eget och ta dig ann problem hästar någon timme iveckan", så nu har jag ännu mer att kämpa för. Vi får se om jag vågar ta steget till att bli egen föratagare och om kroppen såsmåningom håller för det. Men det vore otroligt roligt att hjälpa hästarna med sina "problem människor" så de får chansen att leva att lyckligt liv!

Nu ska jag sätta mig ner och gosa med Nhitroz innan det är dax att sova!

Sov Gott!!!

Ha det bra och sköt om er, så hörs vi nästa gång. 

Veera 
2008-12-03 20:27

Hälsningar från Finland! Vilka vackra häster ni har! Nordsvenskarna är inte särskilt bekanta för mig, men de ser ut underbara. Odin är väldigt fin!

Ni har kul sajt och det var roligt att kunna besöka den. Ha en bra vinter och glad jul!

Mina språkkunskaper är ganska dåliga, men hoppas att du kan förstå vad jag säger.

Marie 
2008-11-29 16:22

Hej Maddis.

Kände att jag måste kika in på din hemsida och "känna lite på din atmosfär". Jag saknar dig verkligen redan. Vilken fin hemsida du har. Hoppas du inte mår allt för skrutt efter hemresan igår. Här är det lite "down" för även lilla Alva har magsjuka. Risken är nog stor att jag också åker dit om det är så smittsamt. Jag som ska vara frisk och sjunga i morgon. Tänker på dig Maddis, skickar en stor kram till dig (utan smitta försås).

Towa 
2008-11-23 17:14

Men vilken snygg logga du fått till Maddis!!!!

Fått tag på en sadelmakare som vill roa sig med att fixa riddarträns......

Sugen på att följa med dit och kolla läget framöver!?!?!? P & K från mig och alla Mr Hill vi gått igenom!!......

Tina H & Ida & Silje (som återigen skickar en tr&a 
2008-11-21 17:40

Nä.. nu får du komma hem så vi får komma och säga hej ju.... Krya på dig, skaffa dig bra verktyg att hantera vad som än är.. Tappa inte bort ditt fantastiska humör, ödmjukhet och trevlighet!!!! Kramar från oss!!!

Towa 
2008-11-20 10:38

Hoppas att du har en givande tid i Uppsala & att du får verktyg med dig hem som ger dig styrka att bara tänka på dig stjälv!!! För det är du värd många gånger om min vän!

Många har nu tittat på era hingstar på min pixbox,(måste få till några riktigt snygga kort på dem nu bara!)och lämnat sitt beröm.Jag skickar dem vidare hit till er hemsida för att se proffskort på dem!! Hihi

Kramizzar i massor,vi ser fram emot att du snart är på hemmaplan igen!!

Pappa James och Farfar Picasso 
2008-11-16 12:03

Hejsan Grabben.

Åh, vilken överraskning, vad ni är duktiga, båda två.

Anmäl det till Boxerklubbens tävlings,sida 

Så himla roligt att ni hörde er utav, det blir vi både stolta och glada över, må ni tro

Ha det nu så himla gott

Kram från Pappa, Farfar och Matte Lee

Tina H & Ida & Silje (som återigen skickar en tr&a 
2008-11-16 11:36

Liten hälsning från Bjuråker & Silje: Hon går nog och kniper ihop minst en månad till.. Hade experten från Fredriksfors ute och tittade och klämde igår!! Och jag litar helt på henne!! Vet ingen annan människa i min närhet som kan så mycket om fölston!!!! Krya på dig nu och ta det lkugnt så du kan vara med och "leka" fler gånger på ridderiet!!! *kramelikram*

Maddis 
2008-11-14 21:19

Tjing tjing!

Nu har jag kommit hem efter min första vecka på Akademiska, PHU å SUCK!! Det har inte varit lätt att leva kan jag lova, inte efter en helg med Celeres Nordica i kroppen. Kursen var otroligt rolig rakt igenom och Thrim var som en GUUUD, vi tom galopperade ett helt varv i ridhuset!!! Det vill inte säga lite när det gäller oss som nyss börjat galopperat, och i ridhuset till på köpet, i rätt galopp!!! Nu har jag lovat att vi ska träna på att gå i galopp på komando så vi får samma fart som de andra, om vi klarar av att vara med någon fler gång förstås. Jag kan lova att jag har fått sota för allt det roliga 1000 gånger om, min värk har varit så intensiv att jag bara klarat av att gå med hjälp av kryckor och gåbord, idag blev det så jobbigt att jag håll på att tuppa av ett antal gånger, så jag skrämde livet ur tre sjukgymnaster, ops... sorry. Men det ordnade upp sig så jag fick åka hem nu ikväll och kunde gå ut till stallet och ge THRIM en stor kram. Sen var det ju ett till vilddjur som ville ha all uppmärksamhet han bara kunde få, NHITROZ, han blev överlycklig när matte kom hem, så vi låg länge på golvet och kramades innan det var nog. Det känns skönt att vara hemma, men samtidigt är det oxå skönt att få träffa dessa människor som vet hur det är att ha ont i 24 timmar om dygnet och samtidigt vilja mer än vad kroppen klarar, de vet hur det känns. Så jag har nu lovat att ta hand om mig bättre och dra ner på mitt tempo rejält. Jag har en sjukgymnast som är underbar, hon "skäller" på mig som en farmor som man lyssnar på, men det är svårt att inse att man inte klarar av att göra det man vill och att man verkligen är sämre än vad man vill visa för andra, jag måste även hitta en stop knapp, lära mig säga nej, be om hjälp och dra ner på tmpot och sånt är otroligt svårt att acceptera. Men jag vet att jag måste om jag ska klara av att överhuvudtaget kunna hålla på med hästar. FAAAAAN!!! Det tar imot. Men nu är det så här... drar jag ner allt till en nivå som jag klarar av så kanske jag kan fortsätta ett tag till innan allt klappar ihop.

Nej, nu blir jobbigt och tungt, vill prata om något annat istället. Vad har hänt här när jag har varit borta?

Ni måste hålla mig uppdaterad om era hästar och göromål, så vad har ni på hjärtat??? :) Som ni vet har jag bara tillgång till datan ibland så det kan ta ett tag innan jag skriver här själv, men det är kul att gå in på sidan och se att ni håller koll på oss, hihihi!!!! OJ,OJ,OJ, det blev visst ett långt inlägg idag.

Men hörni ni, ha de så bra å sköt om er, vi höres. /Kramizar

 

<< Frsta sidan  < Fregende sida  Nsta sida >  Sista sidan >>
Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters