Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

Några av mina drömmar

Jag är en sån där människa som skulle behöva tio armar och 48 timmar på ett dygn, eller åtminstonde en frisk kropp.

Jag älskar att skapa i alla material, antingen det är måla, rita, skriva på papper eller smida i järn, snickra i trä, klippa klistra, uppfinna, påta i trädgården, sy i tyg eller läder, fotografera och nu mer lite data. Det spelar alltså ingen roll vad det är, bara jag får skapa med mina händer och använda min fantasi så är jag nöjd. Nu är det ju så att jag är väldigt begränsad av min kropp från dag till dag, minut till minut, för vad jag kan göra. Men någonting som min värk inte kan ta av mig är mina tankar och mina drömmar, hur än dålig jag är så kan jag ialla fall tänka,,, ja, ja, oftast då.

 

Jag har hittills lyckats med att fotografera ca. 40.000-50.000 bilder sedan jag köpte min kamera för 2,5 år sedan, så det är något som jag vill utveckla och kanske göra något av, kanske en bok eller nåt. Det jag försöker mig på nu är att spara ihop till en system digital kamera, så jag kan utveckla min lilla passion för att vara BAKOM kameran.

Jag försöker att sy mina forbonde och uppdrags kläder själv. (Ok, med hjälp av mamma såklart).

Jag måste nu börja sy upp en uppsättning med en riddar utstyrsel åt Thrim och mig själv och kanske fixa en ringbynja och lite rustnings plåt (pappa är ju plåtslagare, hihi). Der där med ringbrynja och rustning får jag nog ge upp och fråga farmor om hon inte kan sticka min ringbrynja i garn istället och min far får knacka till något i lätt aluminium eller något annat behändigt material. Jag får ge upp tanken på att ha en "orginal" rustning i rätt utförande, mot att försöka få till en som jag kanske kan bära.

Det där med djuren vill jag ju alltid lära mig mer om och utveckla, för ju mer jag lär, desto mer upptäcker jag att jag har att lära.

Jag har mina stora drömmar om djuren, dels att kunna hjälpa alla hästar som har problem med sina människor och få dom att fungera tillsammans, att kunna skola mig och rida akademiskt med skolor ovan mark, rida fullt rustad i tronerspel, köra maraton tävlingar, ställa upp i brukstävlingarna, tävla spår och sök med Nhitroz mm mm... Jag skulle kunna skriva mycket om vad jag vill uppnå med mina djur, men just nu är jag bara glad över att jag kan lägga min hand på deras hårrem och känna deras värme och hjärtslag under mina fingrar.

 

Jag vill skapa ett litet trädgårdsrum med ett avslappnande lugn grönska i och ett badkar, fast hur det ska gå vet jag inte, för jag är rätt duktig på att få det gröna att vissna och bli brunt, vänta...jag måste kolla mina fingra kanske är bruna istället för gröna! Jaaa, där har jag det, nu får ni vänta igen...om jag går och tvättar händerna med grönsåpa så löser det sig nog!

 

Jag har ju även en annan lite passion, nämligen V8ór, muskel bilar i alla de former. Nja, nästan i alla fall, det ska ju helst vara MUSTANG förståss, men så länge det går att gasa så är det helt ok.

Bara ljudet av en V8, lukten av bränt gummi, vibrationerna från motorn, formerna på bilarna och en riktig motor får mig att bli lycklig.

Jag har själv en Mustang, en MACH1 -70, 428cj ram air, med en c6:a, som jag köpte för ca 8år sedan. Jag har samlat små pengar sedan jag var liten för att kunna köpa min egen dröm bil och -99 köpte jag min alldeles egnen. Med några riktigt tunga kassar småmynt gick jag in på banken och växlade till mig betalningen till  min första egna bil. En Ford Galaxie 500XL, -63½, ja det var ju ingen mustang, men jag bytte den mot en mustang Mach1 -69, 428cj, som var ombyggd med stört bur och breddade hjulhus. Sen sålde jag den till Norge och köpte min lilla "Thiger" (den jag har nu). Tyvärr så har jag inte råd att renovera den så att jag kan glida runt i den på sommrarna, men det kommer kanske, en dag.

 

 

Jag vill så otroligt mycket, sen kommer min kropp och sätter käppar i hjulen hela tiden, men jag kan inte sluta drömma för det. Jag vet att jag måste vidare. Som några av mina kloka och riktiga vänner brukar säga "utan dina djur, din humor och din envishet, så skulle inte du finnas längre Maddis!" Nä, dom har nog rätt, jag är lyckligt lottad som får vara med mina djur och som har sån underbar familj och riktiga vänner som ställer upp och finns där för mig!

Tack ALLA för att ni finns, ni är värda ALLT för mig!

 

//Ha det bra och rid i frid!

.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters