Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

              THRIM 1957                             Välkommen!                             ODIN 1986

                                                             

                                                           Klicka på Team-H för att komma till start.

                      

Nhitroz I

Här börjar Nhitroz nya sida.

Först vill vi tala om att han har fått ett eget album, (kolla här) där är det bilder på bara honom, sen ligger det såklart bilder på honom och hästarna i de andra albumen.

(Förlåt mig för att sidan inte är uppdaterad, men jag har inte klarat av det på ett tag nu. MEN jag lovar att försöka bättra mig, för Nhitroz skull ialla fall!)

I de senaste albumen så finns han med, ja ok han finns nog med i alla album trotts att han har ett eget, men i det senaste filmalbumet *Nya filmer från oss hittar du då han drar "timmer"*.

Se Filmen

_______________________________________________________________________

 

Min stora kärlek!

 

Jag måste ju bara få skvallra lite...Nhitroz har blivit kär!!

Riktigt upp över öronen-hjärtat bankar-finns bara hon kär!!

 

  

Damen ifråga är en liten söt amstaff tik på tre år och hon är alldeles "bedårande". Nhitroz föll pladask redan första gången dom träffades. Han lekte ute på gården med jämthunden Seja, men så fort dennna svarta lilla uppanbarelse kom ut å fick han tunnelseende och sen fanns bara "Teuqila" för hans ögon.

 

När alla hundarna sedan fick komma in och vila lite så var det självklart att dessa två skulle ligga sida vid sida och då kan jag tala om att Nhitroz hade några fler brudar att välja på.

 

 

Mopsarna Troya och Amber, jämthunden Seja, dvärg pudlarna Alice och Lisa, storpudeln Lina och sist men inte minst Teuqila och alla var tikar, det ni! Men har ett hjärta bestämmt sig så har det.

 

När vi skulle åka så hade nog gärna Teuqila följt med oss hem och vi hade väldigt gärna tagit med henne oxå, allra helst Nhitroz.

 

Efter en dag med bara damer så blir man helt utslagen och får ta med sig nallen till sängen istället för sitt hjärtas kärlek. Jag förstår nog vad han drömmer om..."Ååååå, Teuqila.....min, bara min...."

_______________________________________________________________________

 

(Mamma lär mörda mig för att jag sätter ut den här bilden, hon avskyr den och jag fullkommligt ÄLSKAR den!! )

Mamma och Nhitroz passar på att sola lite mellan lekpassen.

 

 

Denna coola kille har en stor kärlek i livet, motorer, allt som låter och framför allt...traktorn!

Är vi inne i stan och promenerar och det kommer en mullrande bil eller en traktor, så kan man få se honom stå på bakbenen och titta, allt för att se riktigt ordentligt, han är ju trotts allt en nyfiken boxerhäst.

Om vi startar upp traktorn så kommer han springande som ett skott, från när han var valp så har han älskat att åka i den. Han låg på golvet, (när han var liten och fick plats vill säga) på en liten filt och klev man ur så vägrade han följa med. Så det hände ett antal gånger att han låg kvar och tog sin middags lur inne i traktor värmen, medans man själv uträttade an massa annat. 

 

 

.

 

Thrim 1957 &  Odin 1986

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤


    Website counter

free counters